Rántott hagymakarika
2012.03.22. 11:47
Elkészítettem életem első rántott hagymakarikáját. Úgy vélem, nem lett olyan rossz:-)
Összekevertem egy tojást, valamennyi lisztet, sót, borsot, sütőport meg kis tejet. Jól kikevertem, majd beletunkoltam a hagymát, amit előtte 4-5 mm vastag szeletekre vágtam, és karikákra bontottam. Ezután zsemlemorzsában is megforgattam, majd mehetett a forró olajba. Pár perc után lehetett megfordítani, újabb pár perc után kész is volt.
Azt hiszem, a tésztát kicsit sűrűbbre hagytam a kelleténél, túl vastag maradt a hagymán.
A hagyma finom.
Bár egy kicsit csípős, de
megsütve édes.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.