Rántott hagymakarika

2012.03.22. 11:47

Elkészítettem életem első rántott hagymakarikáját. Úgy vélem, nem lett olyan rossz:-)

Összekevertem egy tojást, valamennyi lisztet, sót, borsot, sütőport meg kis tejet. Jól kikevertem, majd beletunkoltam a hagymát, amit előtte 4-5 mm vastag szeletekre vágtam, és karikákra bontottam. Ezután zsemlemorzsában is megforgattam, majd mehetett a forró olajba. Pár perc után lehetett megfordítani, újabb pár perc után kész is volt.

Azt hiszem, a tésztát kicsit sűrűbbre hagytam a kelleténél, túl vastag maradt a hagymán.

 

A hagyma finom.
Bár egy kicsit csípős, de
megsütve édes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bogoj.blog.hu/api/trackback/id/tr94332728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása